aboutus

Zhengzhou Generalink Lighting Equipment Co., Ltd.

Export pct: < 10%
Ongeveer ons
Inleiding

G&L verlichting in 2010 wordt gevestigd, gelegen in het van de LEIDENE van China de productie intensieve centrum dat Uitzendingsverlichting: Henan.
Wij zijn een belangrijke fabrikant van LEIDENE Verlichtingsproducten voor Film, TV-het uitzenden, Studioproductie, Videografie, Foto en zijn gespecialiseerd in energy-efficient onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, de marketing en de diensten van verlichtingsproducten vele jaren. Met jaren inspanningen in R&D en innovatie, veroorzaakten wij Hoge Output LEIDENE Fresnel Lichten, Draagbare LEIDENE Fresnel Lichten met batterijplaten, Echte hoge de machts LEIDEN van 800W Ruimtelicht, LEIDENE Zachte Comité Lichten, Compacte met succes LEIDENE Comité Lichten en Draagbare LEIDENE Lichte Uitrustingen enz.

Onze Opdracht:

In deze continu veranderende wereld, G&L-bepaalt de Verlichting verder aan maart in professionele het filmen en het uitzenden markt met meer Hogere Lichte Output, Hoge TLCI/CRI en stille energy-efficient LEIDENE verlichtingstechnologie voor het vervullen van de norm van Studio en filmverlichtingsvereiste.

Onze Voordelen:

- Rendabele Productie & hoogst deskundige technici & strikt kwaliteitssysteem om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.

- Onze snelle leveringsdienst.

- Onze kennis en ervaring van professionele LEIDENE film en uitzendingsverlichting zijn al uw voordeel. Wij hebben OEM/ODM de dienst voor sommige van onze klanten in internationale markt gedaan.

- Het elk van onze LEIDENE lichtenproduct is gediplomeerd Ce en Rohn

Met onze professionele technologieën, productiedeskundigheid en geest van innovatie, zien wij met meer OEM partners samen te werken ernaar uit en meer Energy-saving en efficiencypros van LEIDEN licht te brengen in onze wereld.

Contactgegevens