aboutus
Profiel QC

G&L heeft altijd het „people-oriented“ de dienstconcept aangehangen, op „kwaliteit“ wordt gebaseerd, constant nastrevend uitstekende kwaliteit en wijdend aan consumenten om de producten dat van uitstekende kwaliteit te ontwikkelen en te produceren.

Ons kwaliteitsbeleid: Eerst kwaliteit-georiënteerd, Reputatie, voortdurende verbetering

Kwaliteit-georiënteerd: G&L combineert het thema van de activiteiten van de kwaliteitsmaand, en bevordert volledig diverse maatregelen voor kwaliteitsstimulering. Alle werknemers verbeteren hun kwaliteitsvoorlichting en dienen klanten met uitstekende productkwaliteit.

Reputatie eerst: G&L dringt bij het verlenen van kwaliteitsproducten en de diensten aan het publiek en de maatschappij aan.

Voortdurende verbetering: G&L blijft onze producten en processen als doelstellingen van ons bedrijf verbeteren, en concentreert zich bij onophoudelijk het verbeteren van de doeltreffendheid en de efficiency van onze die producten, processen en systemen, strikt overeenkomstig de PDCA-cyclus bij de procesbeheersing wordt gebaseerd.

Wij volgen strikt het wetenschappelijke beheer en de verrichting van internationaal de kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001, volgt strikt het het halffabrikaatinspectie van de grondstoffeninspectie en van de afgewerkt productinspectie proces om ervoor te zorgen dat het tarief af fabriek van de productpas 100% bereikt.

Certificaten
Contactgegevens