aboutus
lopende band

G&L verlichting in 2010 wordt gevestigd, gelegen in het van de LEIDENE van China de productie intensieve centrum dat Uitzendingsverlichting: Henan.
Wij zijn een belangrijke fabrikant van LEIDENE Verlichtingsproducten voor Film, TV-het uitzenden, Studioproductie, Videografie, Foto en zijn gespecialiseerd in energy-efficient onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, de marketing en de diensten van verlichtingsproducten vele jaren. Met jaren inspanningen in R&D en innovatie, veroorzaakten wij Hoge Output LEIDENE Fresnel Lichten, Draagbare LEIDENE Fresnel Lichten met batterijplaten, Echte hoge de machts LEIDEN van 800W Ruimtelicht, LEIDENE Zachte Comité Lichten, Compacte met succes LEIDENE Comité Lichten en Draagbare LEIDENE Lichte Uitrustingen enz.

Onze Opdracht:

In deze continu veranderende wereld, G&L-bepaalt de Verlichting verder aan maart in professionele het filmen en het uitzenden markt met meer Hogere Lichte Output, Hoge TLCI/CRI en stille energy-efficient LEIDENE verlichtingstechnologie voor het vervullen van de norm van Studio en filmverlichtingsvereiste.

Onze Voordelen:

- Rendabele Productie & hoogst deskundige technici & strikt kwaliteitssysteem om onze kwaliteit te waarborgen.

- Onze snelle leveringsdienst.

- Onze kennis en ervaring van professionele LEIDENE film en uitzendingsverlichting zijn al uw voordeel. Wij hebben OEM/ODM de dienst voor sommige van onze klanten in internationale markt gedaan.

- Het elk van onze LEIDENE lichtenproduct is gediplomeerd Ce en Rohn

Met onze professionele technologieën, productiedeskundigheid en geest van innovatie, zien wij met meer OEM partners samen te werken ernaar uit en meer Energy-saving en efficiencypros van LEIDEN licht te brengen in onze wereld.

Zhengzhou Generalink Lighting Equipment Co., Ltd.

OEM / ODM

WORDEND UW BETROUWBARE GELEIDE FILMENDE & UITZENDENDE VERLICHTINGSoem/odm LEVERANCIER

ODM: Met ervaren en toegewijd techniekteam, kan G&L LEIDENE Lichten volgens uw verzoek ontwikkelen. Onze techniekdiensten zijn beschikbaar op een geen-lastenbasis aan iedereen die deskundigheid inzake productontwerp, het testen, en prototyping vereisen die allen aanvankelijke elementen in onze ODM dienst zijn.

Wij zullen innovatie in het ontwerp, ontwikkeling, productie en marketing van kwaliteits LEIDENE verlichtingssystemen voor Videografie, Studioproductie, TV-onophoudelijk uitzending en Film nastreven.

OEM: Als u geinteresseerd in sommige van onze LEIDENE Film en Studiolichten bent en hen met uw eigen merk wilt plaatselijk bevorderen, zal dit voor ons zeer gemakkelijk zijn omdat wij OEM momenteel de dienst voor bedrijven van Brazilië, de V.S., Duitsland en andere Europese landen verlenen.

Hieronder zijn de conventionele procedures van een OEM/ODM programma:

1. Verzend ons een e-mail over uw vereiste van OEM/ODM-producten.

(Als ODM, het wordt geadviseerd dat wij de details van ODM door de vergadering en bevestigd door beide partijen plaatsen)

2. Verzend ons uw ontwerpdossiers van EMBLEEM.

3. Wij zullen u de productprijzen en de drukplaatlasten citeren.

4. Verzend ons een inkooporder, dan konden wij de producten voor u vervaardigen.

5. U kon beginnen om met uw merk te bevorderen en wij zullen u technische ondersteuning verstrekken.

6. Gelieve te merken op dat wij geen OEM/ODM voor sommige speciale punten verstrekken.

R & D

G&L antwoordt actief aan de ontwikkelingstendens van het Nationale Energiebehoud en de Milieubescherming en marktvraag. Diepgaande technische onderzoek en ontwikkeling in zeer belangrijke technologieën zoals product intelligente controle, systeemintegratie, energie - besparing en consumptievermindering. Op voorwaarde dat technische ondersteuning voor de vereisten van de productfunctie om de film en Studioverlichting te ontmoeten, en bereikt de geleidelijke optimalisering en de bevordering van de industriële structuur.

Ons R&D-centrum concentreert zich op opmerkelijke talenten in elektronika, optica, structuur, kunstontwerp, het testen, projecten, en ambachten in termen van technologie pre-onderzoek, productontwikkeling, en de totstandbrenging van de klantenvraag. De ingenieurs hebben rijke ervaring in de industrie, en een wetenschappelijk R&D-verrichtingssysteem in R&D-beheer gevormd, die een platform van het efficiënte exploitatiebeheer vormen.

Contactgegevens